Well L

Organiseer je een feest of evenement in Well L en ben je nog op zoek naar een leuke invulling? Goochelaar Glenn heeft verschillende mogelijkheden en kan in overleg met jou een optreden op maat samenstellen.

Goochelshows

Bij tafelgoochelen wordt voor kleine groepen gegoocheld. Deze goochelshow is ideaal voor een setting waarin de gasten aan tafels zitten. Goochelaar Glenn gaat van tafel naar tafel en vertoont de meest ongelooflijke goocheltrucs met touwen, ringen, speelkaarten, elastiekjes etcetera.

De familieshow is ook een veelgevraagde optie. Deze show is zeer geschikt is voor jong en oud. In deze centrale goochelshow neemt Glenn het publiek mee in de wondere wereld van magie en entertainment. Een grote Rubik's kubus verdwijnt vlak voor uw neus en een touw lijkt onmogelijk nog te herstellen, maar schijn bedriegt.

Ballonfiguren

Ook is het mogelijk om ballonfiguren te maken. De kinderen hebben hierdoor thuis nog een mooi aandenken aan het feest in Well L.

Gelegenheden waarbij regelmatig naar een goochelaar wordt gevraagd zijn:
  • Kinderfeestjes, communie- en verjaardagsfeesten
  • Babyborrels, bruiloften en jubilea
  • Bedrijfs- en personeelsfeesten
  • Carnavalsmiddagen en kerstvieringen
  • Winkelcentra of op braderieën

Neem voor meer informatie gerust contact op. Glenn voorziet je graag van passend advies of een vrijblijvende offerte voor jouw feest of evenement.

Well L
Foto: H. W. Fluks
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram