Familieshow

Tijdens de familieshow neemt Glenn de gasten graag mee in zijn wondere wereld van magie en entertainment. Een grote Rubik’s kubus verdwijnt vlak voor je neus en een touw lijkt onmogelijk nog te herstellen, maar schijn bedriegt.

En heb je je ooit afgevraagd hoe het nou precies werkt? Misschien neemt Glenn je in zijn show wel mee voor een uniek kijkje achter de schermen…

De goochelshow bevat traditionele elementen die voor ieder publiek herkenbaar zullen zijn. Uiteraard zijn er ook genoeg nieuwe, verrassende elementen aanwezig zodat de gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben en mooie herinneringen mee naar huis nemen.

Duur van de show

Deze show is geschikt voor jong en oud en duurt ongeveer 45 minuten. Ervaring leert dat dit een ideale duur is voor een goochelshow. Indien noodzakelijk kan de duur van de voorstelling in overleg aangepast worden zodat deze perfect in je planning past.

Glenn zal 30 à 45 minuten voor aanvang van de show aanwezig zijn om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook neemt heeft hij alle benodigdheden zelf mee:

  • Tafel
  • Geluidsinstallatie (met mogelijkheid om deze op de geluidsinstallatie van de locatie aan te sluiten *)
  • Draadloze microfoon
  • Brandwerende achterwand/gordijn * (3 m breed en 2.2 m hoog)

* Afhankelijk van de geschiktheid van de locatie

Jarenlange ervaring in diverse situaties

De familieshow van goochelaar Glenn was al te zien bij:

  • kinderfeestjes
  • communiefeesten
  • buitenschoolse opvang
  • reünies (zoals familie- en schoolreünie)

Zo was Glenn al te gast bij de BSO’s St. Pieter, De Daltons en Ratjetoe. Ook was hij meerdere seizoenen de vaste entertainer in Recreatiepark Steinerbos waar hij goochelshows en workshops verzorgde.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend offerte contact op met Glenn.

Familieshow

Praktische informatie over de goochelshow

Vanaf 4 jaar
Vanaf 15 min
Vanaf € 175

Enkele leuke reacties op de goochelshow

Superbedankt, iedereen heeft genoten 🙂

Jacqueline Stultiens, Sittard

De kinderen vonden het super (en wij ook)!

Boumans-Gommans, Brunssum

Glenn, heel hartelijk dank voor jouw bijdrage aan een bijzondere herinnering voor Laura ter gelegenheid van haar 1e H. Communie.

Familie Van den Akker, Maastricht
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram